עקבו אחרינו
ברשתות החברתיות:
לפרטים נוספים
צלצלו:
050-756-0642
[email protected]
לפרטים נוספים צלצלו: 050-756-0642
[email protected] או שלח לנו וואטסאפ

לילה לא שקט: לעת עתה יאהו לא השעתה את ההסכם עם בבילון

בבילון ויאהו יפעלו לאיתור ליקויים נוספים בימים הקרובים (23-10-2013)
לילה לא שקט: לעת עתה יאהו לא השעתה את ההסכם עם בבילון

עינב כהן

משקיעי מניית בבילון יכולים כעת לנשום לרווחה לאחר שנודע כי הנהלת יאהו לא תשעה, נכון לעת עתה, את ההסכם בין החברות.

לא רק המנכ"ל אלון כרמלי הזיע אתמול במשרדי יאהו, אלא גם המשקיעים, שחששו לראות את השקעתם יורדת לטמיון לאור החשש מביטול ההסכם עם יאהו וביטול המיזוג הצפוי עם איירון סורס.

אך בסופו של דבר נודע הבקר כי כרמלי הצליח במשימתו אך חלקית- יאהו לא תשעה את היחסים בין החברות נכון לעכשיו ושתי החברות יעבדו יחד על מנת למצוא ליקויים נוספים.

כמו כן,כל הספקולציות בדבר "עונש" שנתנו יאהו לבבילון בגלל הסטת טרפיק לאסק-התבדו, לאחר שפורסם כי התקלות מקורן בפעילות שותפים עסקיים של בבילון.

למרות הודעת ההרגעה, הסיפור עדיין לא גמור, שכן לא נודע כמה ימים נתנו לסגירת הסאגה הזו, ובנוסף הודיעה בבילון כי תהיה פגיעה בהכנסות ברבעון הבא בשל ירידה בהשקעה על משתמשים חדשים בכ-70% מטעמי זהירות.

עם זאת, דבר זה עשוי לגרום לעלייה ברווח הנקי בסופו של דבר, בשל הוצאה פחותה.

השאלה הפתוחה החשובה שנשאלה היא האם המיזוג עם איירון סורס יתקיים כסידרו. וזאת תודיעה החברה בימים הקרובים.

בבילון תציג ביחד עם שאר חברות האינטרנט בכנס החברות הגדול בישראל:

כנס האינטרנט

 




מובהר ומודגש כי הכותב [מחזיק בניירות ערך שהונפקו על ידי החברה נשוא המאמר] או [מספק שירותי ייעוץ לחברה בתחום שוק ההון ומקבל תמורה עבור כך]  ("החברה"), ועל כן קיים לו עניין אישי בחברה ובניירות הערך שלה. אין לראות במידע המובא במאמר כהצעה או שידול לקנות, למכור או לבצע עסקה כלשהיא בנייר ערך או מכשיר פיננסי אחר שהונפק על ידי בחברה, ואין באמור משום המלצה או הבעת כדאיות לגבי השקעה בחברה. המידע שמסופק במאמר הינו לצורך אינפורמטיבי בלבד, ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו ונתוניו האישיים של כל אדם.

פרסומת
פרסומת

פרסומת
פרסומת